x
Glasvegas: Later ... When The TV Turns To Static

Glasvegas
Later ... When The TV Turns To Static

Glasvegas: Later ... When The TV Turns To Static

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 02.09.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det havde været så rart at kunne sige "Viva Glasvegas! De gæve skotter er tilbage!" For det er den umiddelbare tanke efter at have lagt ører til det stærke åbnings- og titelnummer, der flot feeder derudad i over fem skønt støjende og overdådigt orkestrerede minutter. Herefter buldrer det imidlertid tomt på den noget flade Youngblood, hvis Phil Spector-associerende c-stykke dog er et forsonende træk, og vi skal faktisk helt hen til tidligt-U2-inspirerede Magazine for at nærme os et nummer, der ikke er forsvundet fra erindringen efter endt lytning.

Later…s store problem er noget så problematisk som haltende sangskrivning og mangel på bid. Sangene er flot pakket ind, men der mangler simpelthen mindeværdige stunder på albummet. Det er en skam, for James Allan og hans tykke skotske accent er stadig en fornøjelse at lytte til.

If har, når det kommer til stykket, også lidt melodisk brod og den storladne monotoni, der manes frem på Finished Sympathy kan lige svinge det samlede indtryk op på et lille tretal for et album, der ikke er decideret dårligt, men bare for kedeligt hen ad vejen. Ærgerligt for dem af os, der havde håbet for en tilbagevenden til triumfen fra debuten. Kom igen, gutter!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA