x
Teitur: Story Music

Teitur
Story Music

Teitur: Story Music

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 16.09.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Sjette album fra Teitur er indspillet i en gammel isfabrik på Færøerne, men der er absolut intet koldt over Story Music, der byder på en bred vifte af musikalske udtryk fra det minimalistiske til de mere omfattende musikalske landskabsmalerier, hvor den store palet er taget i brug. Det giver i alt ti varierede musikalske fortællinger, der samles i én charmerende størrelse med absolut stilig instrumentalisering, som blandt andet tæller fløjte, banjo og violin. 

Vi kommer igennem pudsige stunder som arbejdshymnen Hard Work med sine xylofoner og børnekor, over det noget fortænkte, der findes i de mange akavede pauser i den svært fordøjelige If You Wait, som også kammer en kende over i sin tilstræbte naivitet, til det dragende melankolske, der smukt kanaliseres i den flot tangentdrevne Hopeful.

Der er også mere rendyrkede popsange som den melodiske perle Indie Girl at finde på Story Music, hvor også Stones-stikpillen Rock And Roll Band stikker positivt ud. Der er masser at gå på opdagelse i det rigt varierede album, som bindes sammen af en varmt og organisk lyd, der også får lytteren igennem en kuriositet som Monday, der er mere spændende end egentlig god, men på Story Music er der tydeligvis plads til alle slags historier. Hatten af for det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA