x
Dusty Goat Entertainment: Routes

Dusty Goat Entertainment
Routes

Dusty Goat Entertainment: Routes

GAFFA

LP / GO' Danish Folk Music
Udgivelse D. 23.08.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Det er en af de dér plader, som bare synes at dukke op ud af det blå: Intet stort selskab i ryggen og medfølgende markedsføringsbudget. Så meget desto større er den positive overraskelse over det format, som faktisk lægges for dagen på antologien Routes - første i en planlagt (vinyl-)serie, som vil præsentere navne fra den danske....nå ja, undergrund, selvom en del af de medvirkende på Routes faktisk har været på scenen i årtier. 

Her møder vi jazz-influerede The Umbrella Bear Brothers og folkensemblet Rocky Roads, som lægger overbevisende ud med en vital cocktail af irsk folk, blues med mere.

Og vi introduceres for Long Dog, der diverterer med fine indslag som den Waits-farvede blues I Saw the Devil? og stilsikre americana-stykker som Throw it in the Lake og Hard Times. Gennemgående i alle tre konstellationer er projektets ankermand Simon Andersen, og tilsammen efterlades et ganske overbevisende indtryk. Intet af materialet er måske dybt originalt, men når alt kommer til alt lever udspillet faktisk meget fint op til navnet på det lille selskab bag. Det hedder Go' Danish Folk Music.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA