x
Mike Donovan: Wot

Mike Donovan
Wot

Mike Donovan: Wot

GAFFA

Album / Drag City
Udgivelse D. 14.10.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det var en trist nyhed, da de amerikanske lofi-rockere i Sic Alps i sommer meddelte, at bandet var gået i opløsning. Det skramlede foretagende, der nåede at udgive en hel lille stak bundsolide skiver, var et kantet, men elskeligt bekendtskab, som gerne måtte være blevet hængende noget længere.

Heldigvis har Sic Alps-manden Mike Donovan valgt at forfølge en karriere på egen hånd, og det er der nu kommet et glimrende album ud af - Wot, der viser manden fra en lidt mere moden og reflekteret side, men som samtidig besidder noget af den psykedeliske charme og uforudsigelighed, der i så vid udstrækning tegnede Sic Alps. Donovan svæver elegant og ubesværet over vandene og præsenterer os for et skønt sammensurium af skramlet blues og melodisk, akustiske sanger/sangskrivning.

Det bliver sådan lidt gumpetungt og ubehjælpsomt indimellem, men overvejende er Wot et herligt værk, der både demonstrerer eftertænksomt vid og momentant mod på eksperimenterende tilgange, og som forhåbentlig forsyner Donovan med et opmærksomt lyttende publikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA