x
SBED: MTSP

SBED
MTSP

SBED: MTSP

GAFFA

EP / Rillbar Distribution
Udgivelse D. 05.09.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Det bliver næppe meget mere undergrunds-agtigt - eller bare nichepræget og hjemmegjort, om du vil - end denne nye udgivelse fra københavnske Sanne Dasseville, som til daglig udfolder sig i det eksperimenterende ensemble Kvindebandet og på privatfronten danner par med musikeren Mads Wæhrens.

Han adresseres - tilsyneladende - i nummeret Mads: Det ene af fire på en udgivelse, som betegnende nok udelukkende udkommer på kassettebånd (!) og digitalt - og altså under kunstnernavnet SBED. Er det så godt? Tjah. Hvis det atypiske og skæve er en dyd i sig selv, må svaret ubetinget være et ja. På den anden side: Hvis man er ude efter stærk sangskrivning i uafrystelig levering, er man måske nok gået forkert.

Der er dog flere fine takter, for eksempel i det Portishead-farvede åbninsnummer - og så er der faktisk et og andet på spil i de småmærkelige tekster. Mads Wæhrens medvirker på den musikalske front sammen med Jeppe Gram, Kristoffer August og Jeppe Højgaard, idet Dassevilles sangforedrag følges til dørs af blandt andet saxofon, keyboards og guitarer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA