x

Hugh Laurie
Live On The Queen Mary

Hugh Laurie: Live On The Queen Mary

GAFFA

DVD / Playground Music
Udgivelse D. 21.10.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Han er er en charmetrold, ham Laurie. Succes-skuespilleren, som mange vil genkende fra serier som House og Blackadder sprang ud som bluessanger med albummet Let Them Talk, fulgte op med Didn't It Rain tidligere i år - og nu er han så klar med en koncert-dvd, optaget ombord på krydseren Queen Mary i foråret 2013.

På optagelsen flankeres han af sit Copper Bottom Band - inklusive blæsere og korpiger iført sømandstøj - og her er tale om en hyggeligt swingende aften i charmerende selskab snarere end en udgivelse båret af påtrængende kunstnerisk nødvendighed. "Det er her er en fantastisk aften for mig....nå ja, indtil videre - det kan jo nå at ændre sig!," spøger skuespilleren efter at have kastet sin sømandskasket ud til publikum.

Og så får vi ellers udpluk fra Lauries foreløbig to album – herunder standarder som Careless Love og Staggerlee - samt musikalske hilsner til Professor Longhair (Tipitina og Go to the Mardi Gras), hvis 1978-album Live on the Queen Mary som titlen antyder har været en direkte inspiration for nærværende hyggeaften i maritimt regi. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA