x
Dave Stewart: Lucky Numbers

Dave Stewart
Lucky Numbers

Dave Stewart: Lucky Numbers

GAFFA

Album / Kobalt
Udgivelse D. 30.09.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Det er, som om historien bliver ved med at gentage sig omkring Dave Stewart: Et multitalent af en sangskriver, stilkender, guitarist, producer etc. Og så ender man alligevel igen op med et rigtigt på-den-ene-og-på-den-anden-side-album.

For det er desværre den række, Lucky Numbers – indspillet med en flok venner på en båd i Stillehavet – fører sig ind i. Hvor Stewart det ene øjeblik er seriøs, stærk pop-sangskriver, det næste vil være rå blues-rocker, rocket guitar-es, fjollet festmidtpunkt. Eller synge som Dylan, Lennon anno Double Fantasy, Ferry, Cohen, Lee Hazlewood, Tom Petty, og hvem der ellers falder ham ind – og bruge løs af de fraseringer og særkender, som gjorde inspirationskilderne berømte, men som desværre udvisker billedet af, hvem Stewart selv er. Ud over at være kliché-glad og for ukritisk med egne evner og begrænsninger.

Hør bare You And I's klassiske pop eller Never Met A Woman Like You's tilbageholdte smukke country og bliv overbevist om Stewarts kvaliteter – men som bare har det med at drukne i jeg-kan-det-hele-fornemmelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA