x
Someone Still Loves You Boris Yeltsin: Fly By Wire

Someone Still Loves You Boris Yeltsin
Fly By Wire

Someone Still Loves You Boris Yeltsin: Fly By Wire

GAFFA

Album / Polyvinyl
Udgivelse D. 17.09.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De amerikanske indierockere med det fantastiske bandnavn er klar med fjerde album i den lette og elegante ende af den alternative rock.

Desværre er albummet ikke så stærkt som forgængeren, den grumt oversete Let it Sway fra 2010. En lidt mere elektronisk og spinkel lyd på det nye album udstiller, at Philip Dickeys vokal ikke er noget kraftværk og flere steder grænser til det spage. Det hører man især på Two Young Presidents, hvor lidt guitar ville have pyntet. På den melankolske Bright Leaves bliver den manglede styrke dog vendt til det positive på albummets spinkleste og smukkeste skæring.

Samtidig virker hverken melodier eller omkvæd helt så gode, som man tidligere har set fra bandet, om end der stadig er gode takter. Loretta er en fin lille kærlighedssang, og den Strokes-klingende guitar på Nighwater Girlfriend klæder både band og album.

I forhold til indie- og powerpopnavne som Fountains of Wayne og Nada Surf er der stadig med dette album et stykke op for Someone Still Loves You Boris Yeltsin.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA