x
Madonna: MDNA World Tour

Madonna
MDNA World Tour

Madonna: MDNA World Tour

GAFFA

DVD / Universal Music
Udgivelse D. 09.09.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Når nu konkurrenterne blomstrer op, og der står Rihanna, Lady Gaga og Katy Perry på alting, så er man nødt til at skrue alle volumenknapper op på 11, når man hedder Madonna og stadig gerne vil være dronning af alting. Derfor er de 55-årige bryster da også presset godt op under hagen og sceneshowet planlagt ned til mindste detalje med stort fokus på det visuelle og en så kompliceret koreografi, at fokus ryger på madammens vokale formåen, der er mere autotunet end normalt.

Det er et stort opsat cirkus, der bevæger sig i et hav af visuelle retninger fra de gammelkendte katolske overtoner over tambourmajor, fashion og trigger happiness, der ikke alle er lige heldige. Som om den militaristiske pistolviften og de ikke særligt subtile gruppevoldtægtsfantasi-scenarier med afklædte mænd (næsten) kun iført gasmaske ikke var ulækkert nok, skal sønikke (Rocco) selvfølgelig også et smut på scenen, efter at mutter lige har lavet bollebevægelser til sit yderst hengivne publikum. Klap. Klap. Klap.

Madonnas smagløst navngivne MDNA-tour er imidlertid en umanerlig professionel omgang, og fans skal nok lappe denne koncert-dokumentation i sig. Billed- og lydside fejler udelukkende på det æstetiske plan, og er man til danse-teater i millionklassen, husmoder-softporn og buldrende beats, er MDNA World Tour en sikker investering til dvd-hylden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA