x
Panamah: En Varm Nats Kølige Luft

Panamah
En Varm Nats Kølige Luft

Panamah: En Varm Nats Kølige Luft

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 14.10.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Panamahs andet album er ikke overraskende en velproduceret størrelse, der tager tråden videre fra Ud Af Stilhed. Det er musikalsk lounge-lækkert og utrolig strømlinet og poleret i sit udtryk. Lidt for poleret måske – alt efter temperament. Dog kan man ikke tage fra dem, at trioen er i stand til at ramme det let poppede på spinkle sager som Danser Til Vi Dør og DJ Blues.

Når de derimod kaster sig ud i det mere sfærisk-melankolske, klinger det en kende hult. Og selvom pop-lyrik ikke er litteratur – og bestemt ikke skal være det – kan visse dele af Panamahs tekstside give associationer til gymnasiestile skrevet af piger med lidt for tung eyeliner.

Helt anderledes vellykket er pletskuddet Små Stød, der samler essensen af bandets styrker – lyrisk og musikalsk – og dermed stikker ud på et album, der generelt er præget af middelmådigheder. En Varm Nats Kølige Luft skal nok bringe lykke blandt gruppens mange tilhængere, og så kan man jo kun håbe på, at de tre talenter på næste album rent faktisk formår at fremmane noget mere køligt frem for denne noget lunkne omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA