x
Pocket Life: Rattle When You Walk

Pocket Life
Rattle When You Walk

Pocket Life: Rattle When You Walk

GAFFA

Album / Pocket Music
Udgivelse D. 06.06.2013
Anmeldt af
Rune Schlosser

Pocket Life har skiftet sangskriver, siden vi hørte noget til dem sidst på debuten Umlaut Songs fra 2009, da det foregående album var skrevet af Ole Luk Sørensen, der desværre døde to år før udgivelsen.

De har omgrupperet og skrevet en ny samling sange, der er at finde på opfølgeren Rattle When You Walk. Gruppens lyd er simpel og rimelig genkendelig. En americana-sound, der er efterprøvet mange gange før – også med succes. Det er dog en blandet landhandel hos forsanger Palle Jensen og co. Blandt albummets højdepunkter finder vi Let It Go, hvor gruppen er flankeret af Chris Eckman fra The Walkabouts. Her er der stemning, og Jensens vokal fremstår interessant i sit narrativ, og den generelle sound virker lindrende. Ikke desto mindre finder vi i den anden ende af skalaen også en række skæringer, der ganske enkelt ikke hæver sig over det småkedelige og forudsigelige med en lidt for enkel lyrisk tilgang, fladhed i produktionen og en uoriginal fremstilling.

Bevares, der er håndværksmæssige lyspunkter undervejs, og disharmonierne i Still Nothing vækker lytteren med endnu en subtil eksplicitering af følelsen. Men generelt er der altså ikke meget, der rasler i baghovedet, når albummet er spillet til ende. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA