x
Chase & Status: Brand New Machine

Chase & Status
Brand New Machine

Chase & Status: Brand New Machine

GAFFA

Album / MTA Records
Udgivelse D. 10.10.2013
Anmeldt af
Simon Nathanael

Som britisk dancehall- og drum'n'bass-udgivelse når Brand New Machine ikke lignende 2013-udgivelser fra frænderne Rudimental eller Major Lazer til sokkeholderne. Sidstnævnte er med på Pressure med et for Diplo tilpas minimalt beat, som dog knapt rykker sig ud af flækken i det godt fire og et halvt minut, nummeret varer.

Det flyder med tyndslidte linjer som "I'm never gonna let you go / The heart has taken control" i Autotune-fraseringer bakket op af accelererende lilletrommeslag og beats, hvor man skal koncentrere sig for ikke at synes, de er løftet fra Fat Boy Slims bagkatalog (fra dengang han stadig var cool). Og stadigvæk så lyder det ikke tilnærmelsesvist musikalsk.

Vores allesammens genopdagede guitarhelt Nile Rodgers fylder funkguitar i hullerne på What Is Right, men lige lidt hjælper det. Ungen er dødfødt. Det er desværre sigende for størstedelen af albummets numre, som kører lalleglade donuts rundt i sine ensformige, uddaterede loops tilsyneladende intetanende om, at det er publikum, som må finde sig i lugten af den brændte os.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA