x
Terry Lee Hale: The Long Draw

Terry Lee Hale
The Long Draw

Terry Lee Hale: The Long Draw

GAFFA

Album / Glitterhouse Records
Udgivelse D. 14.10.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Som mytologien foreskriver, har han levet som en drifter, denne T.L. Hale - ikke i betydningen "en drivert," blot et menneske, som er blevet blæst omkring af skæbnen i både konkret og overført forstand. I 90'ernes Seattle var han en musikalsk outsider, som spillede opvarmningsjobs for navne som Soundgarden og Screaming Trees.

Og nu udgiver han så denne solide statusopgørelse, som lægger overbevisende ud med bare westernguitar, orgel, bas og politisk ladede linjer som "We pruned ourselves trying to get even / Playing chicken with the truth." The Long Draw er en tyst samling sange i skrabet, akustisk arrangement, fremført med den opsparede erfarings pondus og en fin fornemmelse for selve sangskrivningshåndværket.

Covernoterne er forsynet med små, introducerende tekster til de enkelte sange ("A small, clustered, 3rd floor hotel room with two corner windows facing Congress, Portland, Maine," etc.). Og også på den musikalske front er her tale om en serie besjælede postkort fra den amerikanske provins – uanset at albummet faktisk er indspillet i Frankrig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA