x
Fish: A Feast Of Consequenes

Fish
A Feast Of Consequenes

Fish: A Feast Of Consequenes

GAFFA

Album / Chololate Frog
Udgivelse D. 21.09.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Sortseer er måske ikke det helt rigtige ord. Men den tidligere Marillion-frontfigur Fish har på den anden side heller ikke brugt de seneste seks års pladepause på at blive mere forsonlig med tilværelsen:

Desillusionen i Blind To The Beautiful (om miljø-ødelæggelsen af kloden), vrængende sange mod 15-minutes-of-fame-stjernerne eller menneskets falskhed m.v. peger i den mørke retning - for slet ikke at tale om en fem sange lang suite om 1. Verdenskrigs rædsler om slaget ved Somme i Nordfrankrig, hvor begge Fish' bedstefædre var indblandet (og lagde til dødstallet på ca. en mio.).

Alt det støber fundamentet for et album, der er mindst lige så dramatisk, højtideligt og storladent musikalsk og ikke mindst tekstligt, som vi er vant til fra britens side – og som igen trækker på inspirationen fra tidlig Genesis og Pink Floyd sidst i 70'erne.

Serious, serious business, altså, og så må kritikerne og tilhængerne så afgøre hver for sig, om det er noget kliché-fyldt og kedeligt i længden – eller konsekvent og gennemført.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA