x
Best Coast: Fade Away

Best Coast
Fade Away

Best Coast: Fade Away

GAFFA

EP / Jewel City
Udgivelse D. 22.10.2013
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Meget er sket, siden den californiske indie-rockduo slog igennem med debuten Crazy For You i 2010. Og det bliver særligt tydeligt på dette minialbum fra lofi-slackerne, som angiveligt er en forløber for et nyt album, der udkommer til foråret.

Ikke at man ikke tydeligt genkender forsanger Bethany Cosentino og hendes sidekick Bobb Bruno på numre som This Lonely Morning og I Wanna Know. Snarere fordi der er kommet nyere, bredere, mindre slacket, mere moden inspiration til, hvilket åbenbarer sig tydeligt på de mere slæbende sidste tre sange på albummet – særligt den kinddansende indledning på I Don't Know How.

Dertil er den gamle opskrift med treminutters numre forkastet. Kun én sang er under den længde, hvor det tidligere var stort set alle.

Er det godt? Man genkender mindre af den ligefremme The Vivian Girls-stil eller den skramlede lyd, der satte det hele i gang – og det bånd bør de ikke cutte – men med fornyelsen lander duoen flere gode skæringer – tjek også Who Have I Become og I Don't Know How. Så ja, det fungerer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA