x
We Go Vertigo: Reach Out

We Go Vertigo
Reach Out

We Go Vertigo: Reach Out

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 15.11.2013
Anmeldt af
Ole Rosenstand Svidt

Da aarhusianske We Go Vertigo skulle have taget coverbilledet til deres debutsingle, lod forsanger Martin Povlsen sig hænge ud fra kunstmuseet Aros' tag 50 meter over jorden. Samme dødsforagtende selvsikkerhed kendetegner bandets debutalbum, som byder på melodisk rock med poppede omkvæd, halvtunge guitarer og international, velproduceret lyd.

Martin Povlsen har den til genren helt rigtige, tilpas lyse, følelsesladede og let hæse stemme, og gruppen kan skrue iørefaldende sange sammen – 11 numre, der alle varer omkring tre minutter og virker skræddersyede til radiostationer og stadioner. Samtidig er der plads til detaljer som skift i tempo eller taktart hist og her, falsetkor og et akustisk pusterum i det afsluttende titelnummer.

Udpræget nyskabende er det ikke – bandet har vist lyttet til især diverse emo-bands – og en række af numrene ligner hinanden en del med afdæmpede vers, guitarbrusende refræner og nogenlunde samme midt-tempo-udtryk. Potentiale er der dog masser af – langt hinsides taget på Aros.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA