x
MØ: Bikini Daze


Bikini Daze

MØ: Bikini Daze

GAFFA

Download / Sony Music
Udgivelse D. 20.10.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter alt at dømme udkommer MØs debutalbum i starten af næste år, men indtil vi når dertil, er der nu et samlet udspil på fire numre at fordrive ventetiden med. På Bikini Daze har MØ samlet de sine to seneste, forrygende singleudspil og to nye numre. Sammen udgør de et forfriskende og solidt firkløver, der lover godt for den kommende langspiller.

Vi kommer fra XXX 88s lækkert tilbagelænede og reggaeficerede univers med vers, der besidder samme ørehængende kvaliteter som omkvædet, over balladen Never Wanna Know, der kunne være frøken Ørsteds bud på en Bond-sang – og hvor Lana Del Rey-sammenligningerne ligger lige for. Herefter følger eksotisk klingende og medrivende Dark Knight, der er meget svær at sidde stille til, og den dragende Freedom (#1), som efterlader et indre ekko længe efter endt lytning.

MØ leverer stadig et originalt og fremragende genremiks garneret med en formidabel stemmepragt, der fuldt ud berettiger den hype, der hvirvler omkring hende. Det bliver mere end bare en smule interessant at se, hvordan hendes fremtid kommer til at udforme sig. Noget stort kunne være under opsejling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA