x
Rasmus Seebach: Ingen Kan Love Dig I Morgen

Rasmus Seebach
Ingen Kan Love Dig I Morgen

Rasmus Seebach: Ingen Kan Love Dig I Morgen

GAFFA

Album / ArtPeople
Udgivelse D. 04.11.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Så er landets absolut største popstjerne igen klar til at vise, hvorfor han sælger plader som ingen anden, spiller udsolgte koncerter landet over og charmerer radiolyttere fra hovedstaden til Frederikshavn. For det er altså svært ikke at kippe med hatten for Rasmus Seebach og hans ligefremme popsange på denne absolut lytteværdige treer.

Musikalske eksperimenter og lyrik på Dylan- og Cohen-niveau skal man lede længe efter. Til gengæld får man smidt store fede syng-med-omkvæd, der sidder fast efter en enkelt afspilning, lige i ansigtet.

Seebach lægger godt ud på den kække latino-basker Sandstorm, mens Øde Ø bliver lige en tand for banal og balle-agtig på både tekst- og musikside, men optimismen er opløftende, og ellers er der ikke meget at rynke på næsen ad på et album, der mestrer den som bekendt svære kunst, det er at skrive den gode popsang.

Vi kommer helt ned på jorden i de uprætentiøse kærlighedserklæringer, og det er sgu svært ikke at stå for knægten og hans ukuelige energi og indlevelse i favntaget med de ligefremme og umiddelbare sange. Seebachs vokal gør, at de værste klichéer glider ubesværet ned, og man skal være umanerligt mavesur for ikke at vippe med foden til bare nogle af de mange fine sange, albummet byder på.

Alt i alt er Ingen Kan Love Dig I Morgen en sympatisk og bundsolid popplade med gode melodier og tekster, hvor de færreste bliver sat af, uden at det betyder, at der ikke er noget på hjerte. Det er en bedrift, at Seebach formår at ramme så bredt med kvalitetspop, der hæver sig over de mange samlebånds-udspil derude med hurtige kalorier til øregangene. Succesen er absolut velfortjent.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA