x
Ballet School: Boys Again

Ballet School
Boys Again

Ballet School: Boys Again

GAFFA

EP / Bella Union/Cooperative Music
Udgivelse D. 21.10.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Berlin-baserede Ballet School, der udgøres af den irske sangerinde Rosie Blair, den japansk/brasilianske guitarist Michel Collet og trommeslageren Louis McGuire, blev dannet i december 2012 og er nu - under et år senere - klar med deres debut-ep Boys Again.

Trioen gør sig i en dynamisk dunkende og hidsigt pulserende omgang pop med åbenlys skelen til 80'erne, og Ballet School er først og fremmest et befriende energisk og pågående bekendtskab. Til gengæld er bandet ikke videre opfindsomt, og Boys Again opererer helt overordnet på et jævnt og tilforladeligt plan - først på fjerde og sidste nummer sker der for alvor ting og sager, som vidner om et større potentiale end det, der ellers udfoldes.

Yoai besidder således en mørkere og mere nuanceret tone end de tre første numre - hér blotlægges trioens forkærlighed for shoegaze-forankret rock, og det er hér, at Ballet Schools berettigelse for alvor skal findes. Foruden denne lille perle havde Boys Again været en relativt anonym affære baseret på hårdtpumpet pop ikke fjernt fra metervarerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA