x
Status Quo: The Frantic Four Reunion 2013

Status Quo
The Frantic Four Reunion 2013

Status Quo: The Frantic Four Reunion 2013

GAFFA

DVD / Local
Udgivelse D. 01.11.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Britiske Status Quo har ikke alle dage været et tandløst, udvandet og forudsigeligt boogie-pop-orkester. Turnéen, som denne dvd foreviger, bevidner delvist, at status ikke alle dage har været quo. Bandets rygrad Francis Rossi og Rick Parfitt bliver genforenede med Alan Lancaster og John Coghlan, og således er Status Quos besætning fra 1970-76 sammen igen.

Koncerten byder på det ene pågående boogie-nummer efter det andet. Til tider kan det være vanskeligt at skelne de enkelte numre, da de i bund og grund er bygget over samme læst. Det er primitivt og beskidt, hvilket sædvanligvis ville være en kompliment fra denne pen.

Desværre har det genforenede band meget til fælles med det Quo, vi kender, bortset fra de irriterende iørefaldende melodier og den mere grovkornede tilgang. Det er fortsat forudsigeligt grænsende til det søvndyssende. Og alderen trykker så meget, at man skulle tro, at tænderne var blevet skiftet ud med gebis. Jeg foreslår, at Status Quo henlægger næste genforening til et plejehjem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA