x
Cee Lo Green: CeeLo Green is Loberace - Live in Vegas

Cee Lo Green
CeeLo Green is Loberace - Live in Vegas

Cee Lo Green: CeeLo Green is Loberace - Live in Vegas

GAFFA

DVD / Playground Music
Udgivelse D. 12.11.2013
Anmeldt af
Jan Lambæk Hansen

Titlen på Cee Los Vegas-show er næppe blot tænkt som en venlig hilsen til den ikoniske entertainer Liberace, men formentlig også et, mislykket, forsøg på at træde i hans fodspor.

Hans show er i den grad fesent. Når jeg hører, at en af USAs største entertainere pt. skal lave et Vegas-show, så vil jeg sgu blæses omkuld. Ikke falde i søvn. I det mindste har jeg ikke været så uheldig at betale for en billet til showet. Der er intet liveband?! Det er ren og skær sing-back. Sceneopsætningen er meget skrabet for et Vegas-show. Vi får en en storskærm, noget flot lys samt nogle pæne dansere, der pryder scenen med jævne mellemrum, men ellers er der intet storladent over "Loberace".

Cee Lo bevæger sig stort set ikke på scenen, og hans vokale performance mangler nerve og energi. Og måske han helt skal holde sig fra de sexede sange med sin lyse stemme. Det mest frygtelige må nok siges at være den Boy George-klo(v)n, der dukker op og optræder med et medley af Boy George-hits. Jo, han lyder da som originalen, men forekommer bare så malplaceret i dette show. Hyldest til homoer eller ej.

Cee Los musikalske opbygning af showet består af en blanding af egne hits og coverversioner af nye og gamle kæmpehits fra blandt andre INXS og Pussycat Dolls. Hans gamle posse Goodie Mob kommer også på scenen og giver et medley af festlige hits. Uden tvivl showets højdepunkt. Men det er altså ikke nok til, at showet får mere end to stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA