x
The Boxer Rebellion: Promises

The Boxer Rebellion
Promises

The Boxer Rebellion: Promises

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 18.11.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Det virker som om, der er mindre og mindre på spil for de fire medlemmer af London-baserede The Boxer Rebellion, siden Union blev en overnight iTunes-sensation tilbage i 2009. Den intensitet og nødvendighedens energi, der gennemsyrede bandet første to album, er langsomt blevet erstattet af en blødere musikalsk stil, og det er ret synd.

Åbningsnummeret og førstesinglen Diamonds har så vidt et fint og nærværende drive, men savner et egentligt omkvæd, der kunne løfte nummeret. Det finder man til gengæld på Always, som med masser af saft og kraft løfter sangen op i en særklasse.

Nathan Nicholsons kraft- og facetfulde vokal løfter niveauet på numre som You Belong To Me og New York, og han er stadig en værdig arvtager til Thom Yorkes kantede klagen fra The Bends-dagene. Sidstnævnte er samtidig et af flere numre, der får en ekstra dimension gennem et tonegivende trommebeat.

Ellers er Promises i høj grad fyldt med pæne, men også lidt kedelige indierocknumre, der står i skyggen af fordums fremragende udspil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA