x
Cannibals With Cutlery: To Kill a King

Cannibals With Cutlery
To Kill a King

Cannibals With Cutlery: To Kill a King

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 25.11.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Godt gemt bag det obskure, men alligevel mundrette navn finder man seneste skud på stammen af britiske folkinspirerede indierockbands, der har draget gennem det musikalsk pastorale landskab med store melodier og pæne harmonier. Derudover deler bandet også et klart legesygt slægtskab med Bombay Bicycle Club – begge har også haft Jim Abbiss i producerstolen.

I for høj grad falder Cannibal with Cutlery dog i den fælde, at alting bliver bedre og mere fantastisk, hvis man tilføjer blæsere og strygere. I dette tilfælde drukner og overskygger det nærmest melodierne på flere af albummets numre, som det spinkle åbningsnummer I Work Nights and You Work Days og den poppede Funeral.

Heldigvis kommer bandet noget efter det på sidste del af albummet. Wolves er energisk og med et Arcade Fire-brændende udtryk. Den storladne og hektisk stoppende Gasp/Reflex er næsten fremragende og står sammen med den tempofyldte og uprætentiøse Rays som de stærkeste numre på et album, der er velkomponeret og -spillet, men lidt mangler en original og personlig rød tråd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA