x
Sleigh Bells: Bitter Rivals

Sleigh Bells
Bitter Rivals

Sleigh Bells: Bitter Rivals

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 07.10.2013
Anmeldt af
Lars Löbner Jeppesen

Det hele starter forfriskende lavmælt på titelnummeret Bitter Rivals med et knipset beat, opklippet akustisk guitar og hundeglammen, men så let får vi ikke lov til at slippe, for straks efter sætter Sleigh Bells gang i duoens trademark: støjpop lyd med flænsende distortionguitar og et hårdt hiphop-beat tilsat Alexis Krauss' lillepigevokal.

Da Krauss og guitarist Derek Miller udsendte deres debut Treats for tre år tilbage, var de fine eksponenter for noget, vi passende kan kalde ekstrem-pop. Traditionelle popdyder tilsat et ekstremt tvist, her i form af sønderrivende og flænsende guitar og et programmeret beat så tungt, at diamanterne ville rasle ud af de fleste hiphopperes smykker.

Tre plader inde i hvilken som helst pladekarriere burde man nok have samlet modet til at tage nogle større chancer og bevæge sig ud af sikkerhedszonen, men det gør Sleigh Bells desværre bare ikke. For selvom alle 10 sange lyder øjeblikkeligt fængende, mens de spiller, så er de desværre glemt lige så hurtigt igen, da de er opbygget over samme udtjente formel.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA