x
Dirty Old Town: No Returning Home

Dirty Old Town
No Returning Home

Dirty Old Town: No Returning Home

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 22.11.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

"Åh Gud, nu igen," når man at tage sig i at tænke, da den akustiske westernguitar ringer første soloalbum fra den 31-årige Wrong Side of Vegas-forsanger Morten Christensens første soloalbum, indvarslet sidste år af ep'en The Road, ind. Dirty Old Town, kalder han sig oven i købet: Endnu en københavner i trediverne, som vil være singer/songwriter, americana-indie-og-hvad-har-vi. Og så ved man ligesom, hvad klokken er slået, ikke?

Well, ikke helt her faktisk, hvor skepsis gradvist gøres til skamme; allerede fra albummets anden sang In a Train Going Away skruer op for et flot udfoldet folk/country-rock à la 2013, inklusive et kækt, genkommende guitarriff.

Og så er vi ellers i gang på en plade, som måske aldrig for alvor bliver overraskende eller -rumplende. Men som på den anden side ikke er uden betydelige kvaliteter på egne præmisser. Sangskrivningen er således slet ikke dårlig her, ligesom den musikalske ledsagelse er både sikker og stilfuld. Pedal steel guitar er som altid et velkomment indslag, og det er, når der for alvor rockes elektrisk igennem, at det fungerer bedst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA