x
Get Well Soon : Rolling Stone Weekender, Weissenhäuser Strand, Tyskland

Get Well Soon , Rolling Stone Weekender, Weissenhäuser Strand, Tyskland

Get Well Soon : Rolling Stone Weekender, Weissenhäuser Strand, Tyskland

Anmeldt af Peter Lykke Madsen | GAFFA

Midt i koncerten med tyske Get Well Soon fortæller Konstantin Gropper, at Rolling Stone Weekender så klart er hans yndlingsfestival. Den mindst rock n' roll festival, men den sjoveste. Faktisk skulle Get Well Soons tour være slut, og instrumenterne var allerede sat til salg på ebay, som Gropper udtrykker det, men de valgte alligevel at slå til, da tilbuddet fra festivalen kom.

Get Well Soon spiller dagens første koncert, og folk har da også knap nok forladt deres ferielejligheder, hvorfor det store telt er ganske tomt, da koncerten går i gang, men der er utvivlsomt tale om hjemmebane for Get Well Soon, og i løbet af kun 15-20 minutter er der faktisk fyldt i teltet.

Koncerten rummer et meget varieret musikalsk udtryk lige fra det helt fine og skrøbelige til højtravende og dramatiske støjpassager. Bandet rammer en højstemthed, som man også kan finde den hos især tidlig Arcade Fire, måske særligt når den klassisk uddannede Verena Gropper bærer vokalen.

Det er forfriskende, at Get Well Soon i så høj grad virker til at være hjemme på festivalen, som måske ellers godt kan mangle lidt identitet. Bandet har også spillet på festivalen flere gange, og anerkendelsen er stor fra publikum, når et nyt nummer kommer i gang. Der er stor variation i sangene, men dog altid med det teatralske som kraftig underlægning, hvad enten det er på de mere rockede ting som nummeret, "Angry Young Men" eller andre gange, hvor blæsere leder tankerne i retning af Beirut (bandet), eller elektroniske elementer bringer minder frem om Radiohead anno "OK Computer".

Vi har at gøre med folk, som er virkelige dygtige til deres instrumenter, og nogle gange er det, som om at stil kommer lidt før indhold i den meget velspillede kompetence-pop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA