x
Britney Spears: Britney Jean

Britney Spears
Britney Jean

Britney Spears: Britney Jean

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 02.12.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Wow, Britney! Hvad skete der lige der? Der plejede at være mindst et par anstændige popsange på hvert Britney-album, men på trods af blot ti numre er Britney Jean en decideret ørkenvandring uden nogle oaser i form af mindeværdige melodier eller blot tilnærmelsesvist holdbare sange i horionten.

Britney henvender sig til klubpublikummet med enerverende Work Bitch, der på trods af sin påtaget energiske indpakning – modsat titlen – mest af alt fremstår ugidelig og kedsommelig. Sidstnævnte gør sig egentlig gældende for hele albummet.

Balladen Perfume lyder som noget, Rihanna, Gaga eller Miley kunne kaste op i søvne, og direkte hæslige It Should Be Easy skæmmes oven i købet af den mest ligegyldige brug af autotune, denne anmelder har hørt. Dertil kan lægges will.i.am, hvis bidrag til dette album er lige så fantasiløst som hans kunstnernavn.

Man skulle ikke tro, der havde været professionelle producere inde over dette album, og hvordan det kan være blevet godtaget til udgivelse, er simpelthen en gåde. Derimod skulle man tro, frøken Spears havde erfaringen og midlerne til at omgive sig med ordentlige folk, men sådan er det åbenbart ikke, og resultatet er et album, hvor de tekstlige og musikalske ligegyldigheder står i kø, og det største aktiv er de nydelige billeder af Britney og hendes små hunde i bookletten. Det er vist meget godt, hun har en fast tjans i Vegas det næste lange stykke tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA