x
Billie Joe Armstrong og Norah Jones: Foreverly

Billie Joe Armstrong og Norah Jones
Foreverly

Billie Joe Armstrong og Norah Jones: Foreverly

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 24.11.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er et meget hyggeligt projekt, Green Days Billie Joe Armstrong og Norah Jones har kastet sig ud i med deres indspilninger af de samme gamle americana-sange, The Everly Brothers indspillede og fortolkede på albummet Songs Our Daddy Taught Us fra 1958. De slipper ikke overraskende fint fra det, og Foreverly er bestemt vellydende lytning.

Det er rart som en tyk, varm sweater på en kold vinterdag, og Armstrong og Jones' stemmer klæder hinanden godt. Hvad instrumenteringen angår, er vi ude i instrumenter som violin, steel guitar og klaver anvendt yderst sparsomt, så resultatet bliver en let og intim levering af sangene. Helt i originalernes ånd.

Spørgsmålet rejser sig dog, hvad man skal bruge en gengivelse af albummet fra 1958 til? Og hvorfor man ikke bare skulle sætte Songs Our Daddy Taught Us på. Og med mindre man er hardcore fan af enten Jones eller Armstrong, er der ikke noget åbenlyst svar.

Det er bestemt ikke dårligt, det man går i møde på Foreverly – slet ikke. Men skal man endelig investere i et album med Everly Brothers-fortolkninger fra i år, er Bonnie "Prince" Billy og Dawn McCarthys What The Brothers Sang en langt bedre og mere interessant investering.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA