x
Samantha Crain: Kid Face

Samantha Crain
Kid Face

Samantha Crain: Kid Face

GAFFA

Album / Ramseur Records
Udgivelse D. 13.01.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Den 27-årige Oklahoma-sangerinde Crain er et såkaldt ubeskrevet blad herhjemme. Hun har dog allerede to album og en ep baseret på egne noveller (!) på samvittigheden, og venner: Hun er god. Der skal ikke så lidt til for at rage op i strømmen af singer/songwriter-udgivelser – men det gør den unge choctaw-indianer, som diverterer med vedkommende vokal og udmærket sangskrivning på sin nye plade. 

Den er produceret af John Vanderslice, som for et par år siden imponerede med sin egen elegante udgivelse White Wilderness, og her skruer på knappperne i den yngre kollegas rustikke indiefolk-univers. 

Der er klare hilsner tilbage i tiden – Youngs Harvest rinder for eksempel i hu – samtidig med at man ikke er i tvivl om, at vi skriver 2014. Bevares, sine steder bliver det hele måske en kende stillestående, og langtfra alle pladens elleve sange holder niveauet fra den dynamiske åbner Never Going Back. Ikke desto mindre er ikke mindst Crains stemme et besnærende bekendtskab, og en varm og rustik produktion og orkestrering gør ikke helheden mindre appetitlig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA