x
Own Road: Space in Your Time

Own Road
Space in Your Time

Own Road: Space in Your Time

GAFFA

Album / Free Kids Records
Udgivelse D. 05.12.2013
Anmeldt af
Espen Strunk

Simon Skjødt Jensen debuterede under aliaset Own Road med en ep tilbage i 2010, og plejer på sin første langspiller stadig et musikalsk udtryk, som rummer elementer af både folk og psykedelia. I praksis betyder det akustiske instrumenter og enkle sange ombrust af diverse effekter - båndsløjfer og programmeringer arbejder side om side med ukulele, akustisk guitar og andre analoge instrumenter her.

En sang som The First I Like har en vis (tresser-)poppet kvalitet, men derudover er det faktisk fraværet af egentligt mindeværdige sange, som er en af de største begrænsninger på et underligt ufærdigt album, som er mere sympatisk end egentlig uforglemmeligt eller overrumplende.

København har utroligt nok sit helt eget lille syremusik-miljø, hvor Own Road vel på en måde må siges at høre hjemme. Hvor navne som Setting Son og Emma Acs har udgivet ret så professionelle album, er der dog noget hjemmegjort over Jensens debut - hvilket man så kan tage som en kritik eller det modsatte, alt efter temperament.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA