x
R. Kelly: Black Panties

R. Kelly
Black Panties

R. Kelly: Black Panties

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 09.12.2013
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er nok de færreste, der ville hyre R Kelly til at lave en temasang a la I Believe I Can Fly, efter at have hørt den lystne lyrikers udfoldelser på Black Panties, hvor der ikke spares på beskrivelser af lagengymnastikkens mange afskygninger. Alt sammen med en stemme, der kan få piskefløde til at fremstå som et light-produkt.

R Kelly har tydeligvis haft til hensigt at genskabe den lumre magi fra tidligere triumfer som 12 Play og R., og det er lykkedes. For skal man tro mandens tekster, har det selvudnævnte sexgeni næsten lige så godt styr på de musikalske virkemidler som sine cunninglingus-evner, for Black Panties er et langt stykke hen ad vejen en forrykt fornøjelse, hvor de explicitte tekster på numre som Marry The P***y, Crazy Sex og Show Ya P***y går hånd i hånd med silkeblød r&b.  

Der er hist og her garneret lidt vel gavmildt med autotune, men den musikalske appetit virker nu ellers til at matche libidoen. Alt efter temperament kan det godt blive en tand for meget med det slibrige og selvfedmen, men i det store hele der er masser at komme efter på et album, der burde brage ud af højtalerne på Orgi-E's bil. Det lever i hvert fald til fulde op til sin titel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA