x
No Sinner: Boo hoo hoo, minialbum

No Sinner
Boo hoo hoo, minialbum

No Sinner: Boo hoo hoo, minialbum

GAFFA

Album / Provogue
Udgivelse D. 14.01.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Selv-iscenesættelsen med vrikkende denimshorts-balder og "One of the boys"-looket med hang til masser af små skarpe og øl-flasken som nærmeste ven på scenen skal nok skille vandene. Helt forståeligt. Men at No Sinners Colleen Rennison har en stemme, der fortjener opmærksomhed, kan man ikke komme uden om på dette debut-minialbum. 

Med en musik i blues-soul-rock-landskabet er referencerne til fortidens store stemmer som Janis Joplin & co. er næsten uundgåelig. Men modsat mange andre nyere stemmer i samme stil - bare tænk Beth Harts fremkomst – økonomiserer og varierer Rennison sin sang meget mere, så håret ikke blæses af lytterne hele tiden. 

Albummet balancerer en stor del af tiden mellem kopi/kliché og originalt udtryk: I de bedste stunder er canadiske Rennison og hendes landsmænd dirrende underspillede eller grumset garage-skramlende som krydderier til den blå rock og balladerne. I de mere forudsigelige numre blot gedigne videre-formidlere af veje, andre har trampet flade. Men nu er der tændt for opmærksomheds-lampen for et egentligt album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA