x
Jimmy Webb: Still Within The Sound Of My Voice

Jimmy Webb
Still Within The Sound Of My Voice

Jimmy Webb: Still Within The Sound Of My Voice

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 15.11.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Jimmy Webb var en af amerikansk musiks helt store sangskrivere i 60-80'erne, men mest kendt i kulissen, hvor han samtidig i rollen som producer, arrangør m.v. arbejdede sammen med/skrev numre for navne som Frank Sinatra, The Supremes, Glenn Campbell, Joe Cocker, Joan Baez, Judy Collins, Art Garfunkel osv., osv.

I disse år ser den nu 67-årige tilbage på karrierens bedste numre. Og selv om han selv synger nydeligt, og selv om kompositionerne med baggrund i country/americana-traditionen gerne er en tand for snurrigt skruet sammen til at falde i genrernes alt for dybe kliché-fælder, er det alligevel stjernerne, der nu for andet album i træk skal hjælpe med at skabe fokus.

Så ud over Cocker og Garfunkel er der nydelige eftertænksomme duetter med Carly Simon, Keith Urban, Webbs helt personlige Elvis-minder med The Jordanaires som backing, gode vokakler med Graham Nash og David Crosby - og ikke mindst et af hans største hits Macarthur Park i fin suiteudgave med Brian Wilsons længselsfulde Beach Boys-kor. Proft og fint - uden at nå nye fanbaser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA