x
Sharon Jones And The Dap-Kings: Give The People What They Want

Sharon Jones And The Dap-Kings
Give The People What They Want

Sharon Jones And The Dap-Kings: Give The People What They Want

GAFFA

Album / Target Group
Udgivelse D. 13.01.2014
Anmeldt af
Sohail Hassan

Sharon Jones og hendes Dap Kings band var klar med deres femte album og til at fyre den af på endnu en omfattende turné allerede i sommer, men alt blev aflyst, da den mest autentisk funky og hårdtarbejdende Jones fik konstateret kræft. Heldigvis for hende og alle hendes fans er hun allerede på benene og klar efter en vellykket operation og måneders healing. 

På det nye album leveres retro-soulen lige så upåklageligt autentisk funky og iørefaldende som på de forrige album. Velsagtens indspillet med samme fascinerende teknik og udstyr som tidligere. Sharon synger med vanlig kraft og energi i sin overbevisende vokal. Hele albummet er en fryd at lytte til, men selv om det gennemgående er vellykkede solide sange, er der ikke umiddelbart et nummer, der skiller sig væsentligt ud fra mængden og har hit skrevet over det hele. 

Første single Genuine, der vel er det bedste bud, er allerede ude med en animeret Sharon Jones i videoen. Der er vel grænser for, hvad man kan forvente af den 57-årige stjerne. Ikke desto mindre var hun et lille energibundt på scenen, da hun gæstede Danmark sidste år. Om hun stadig har lige så meget pep i sit step kan ses, når hun gæster os igen til maj 2014. Albummet lover i hvert fald business as usual.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA