x
Maximo Park: Too Much Information

,

Maximo Park: Too Much Information

Anmeldt af Kristian Bach Petersen | GAFFA

Newcastle-gruppen står som et af de mere særegne britiske postpunkbands med et bagkatalog af skarpe, energiske og ikke mindst catchy numre. På dette deres femte album er tempoet dog skruet lidt ned, og der er en markant 80'er-feel på albummet og mere synth end tidligere.

Singleforløberen Brain Cells overbeviser dog ikke her, det er simpelthen for generisk og uinspirerende. Leave This Island er til gengæld et rigtig stærkt nummer, med en kølig tone og kraftig stemning af Visage, og står som et af albummets bedste numre.

Selv med de små kunstneriske udsving er Too Much Information umiskendeligt Maximo. My Bloody Mind og Her Name Was Audre er energiske, så det giver stakånde og vil gå rent hjem hos bandets etablerede fanbase.

Ellers får man de, for Maximo Park typiske, bidder af The Smith-klingende guitar (Lydia, the Ink Will Never Dry), og frontmand Paul Smith har stadig en charmerende nordengelsk dialekt og leverer karismatisk og skarpt tekster om piger, litteratur og martinis, uden at albummet helt rammer bandets tidligere stilfuldhed og tæft for indierock.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA