x

Embracing Sickness
Smile

Embracing Sickness: Smile

GAFFA

Demo-cd / facebook.com/EmbracingSickness
Udgivelse D. 03.02.2014
Anmeldt af
Hansen

Dette er nok månedens bedst producerede demo. Super lyd, knivskarp guitar, tydelig bas, smældende trommer og en vokal, der står sikkert midt i mikset. Men det skal også lyde fedt, når man spiler metal-core, ellers giver genren næsten ingen mening, med sin placering imellem pæn metal, teenageværelset og poppunk.

Den teknisk variede vokal ligger lige så højt, som man plejer at høre det i pop, men den kan bære det. Bandet her træder lidt ud af genren ved at tilføje nogle prog-elementer, men det falder naturligt ind med mere teknik-lir, i et liret udtryk. Til gengæld ligner de lort. Fire hverdagsklædte venner på hug foran hegnet i parken er godt nok langt fra genrens typiske designede og gennemtænkte look. Det generer ikke mig, men jeg tror, det betyder meget for fans af genren.

De tre sange er næsten identiske, med samme pumpestykker og breakdowns, og det er svært at vurdere, om de har mere end det, og det er nok et punkt, hvor de har noget arbejde foran sig. Og så lige beslutte sig for, om brandingen kan gennemtænkes lidt mere.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA