x
Suzanne Vega: Tales From The Realm Of The Queen Of Pentacles

Suzanne Vega
Tales From The Realm Of The Queen Of Pentacles

Suzanne Vega: Tales From The Realm Of The Queen Of Pentacles

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 03.02.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter en større og vellykket tour de force gennem fire tematiske album, hvor Suzanne Vega genfortolkede sit eget bagkatalog, er hun nu klar med 10 nye sange.

Tales From The Realm Of The Queen Of Pentacles er i følge sangskriveren selv et album, der kommer rundt om de fleste af hendes musikalske inspirationskilder. Og lad det være sagt med det samme, så er det ikke uden grund, at Suzanne Vegas karriere er grundlagt på fortættede og varme sange, der har gjort hende til en af de stærkeste kvindelige singer-songwriters. Og i denne boldgade er hun som en fisk i vandet, som i den nænsomme Portrait of the Knight of Wands med hendes fyldige vokal. Og så er hun ganske frisk, når der åbnes for den mere rockende Suzanne Vega med lækre guitarriff i den afmålt rockende I Never Wear White.

Når hun begiver sig ud i sange, der henter inspiration i for eksempel verdensmusik, begynder det imidlertid at halte med sangskrivningen. Suzanne Vega er og bliver sangskrivningens classic, og her bør hun blive, som i den sødmefyldte og helt nedbarberede Silver Bridge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA