x
Carpark North: Phoenix

Carpark North
Phoenix

Carpark North: Phoenix

GAFFA

Album / Copenhagen Records
Udgivelse D. 27.01.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Så er der nyt fra landets ubestridte mestre udi storladen stadionrock, og Carpark North holder stadig fanen højt på Phoenix, der næppe vil skuffe bandets solide fanskare. Der er nemlig masser af de gammelkendte Carpark North-dyder på spil, samtidig med at sangskrivningen visse steder har fået et nøk opad.

Lau Højens lette vokal står stadig i mærkbar kontrast til bandets ellers muskuløse musiceren, og der er ingen berøringsangst med klichéerne på hverken tekst- eller musiksiden. Vi får serveret lyriske ligegyldigheder som blandt andet "looking at my clock, tick tock" – og nu vi er ved mangelfuld lyrik, så fungerer bandets samarbejde med ingen ringere end Nik & Jay vist kun, hvis man er hardcore tilhænger af begge foretagender.

Duetten med Stine Bramsen (32) har til gengæld sine stunder, ligesom de stilfærdige (hvis man da kan bruge det ord i Carpark North-regi) Just Like Me og I Walk On også er klare højdepunkter på albummet, der ligeledes byder på ligegyldigheder som Copenhagen og "lå lå lå"-hymnen Army Of Open Arms, der er lige til melodi grand prix. 

Engagementet og den forfriskende insisteren på det storladne gør, at man aldrig keder sig med Phoenix i ørerne. Man trækker måske nok på smilebåndet steder, hvor det ikke er meningen, men det har nu også sin charme. Tre stjerner med pil opad.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA