x
Papir: Papir IIII

Papir
Papir IIII

Papir: Papir IIII

GAFFA

LP / El Paraiso Records
Udgivelse D. 14.02.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

For os som klynger os til sproget - som eneste forhåndenværende redskab til at etablere mening i det Store Intet - er det altid en særlig udfordring at tage instrumental musik, sådan helt bredt forstået, ind - eller for den sags skyld sige noget begavet om den. Men samtidig er der også noget vederkvægende over for en gangs skyld at få lov til at lade associationerne flyde frit over et "ubeskrevet" musikalsk lærred.

Nuvel, jeg er vild med Papir - det man skriver på, det man ruller med, det man... nå ja, og så den københavnske trio, som altså nu er klar med et nyt album, der ligesom Stundum fra 2011 er produceret af Causa Suis Jonas Munk.

Den første af blot tre lange skæringer - uden titel - bobler og breder sig ud som en psykedelisk blomst, inden den kulminerer i et crescendo med ekkoer af Black Sabbath og King Crimson. Siden får vi flere facetter af trioens univers, efterhånden som pladen folder sig ud - ikke mindst på pladens decideret fremragende side to. For formatet? Det er selvfølgelig tung vinyl i smagfuldt minimalistisk indpakning - eller digitalt om man vil. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA