x
Reptile Youth: Rivers That Run For A Sea That Is Gone

Reptile Youth
Rivers That Run For A Sea That Is Gone

Reptile Youth: Rivers That Run For A Sea That Is Gone

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 10.03.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Der er mere udadvendte og reagerende toner fra den danske elektrorockduo Reptile Youth, hvilket stemmer godt overens med bandets voksende rygte som et fantastisk liveband.

Alligevel virker det, som om deres andet album lige skal finde sine fødder, før kvaliteten forplanter sig. Colours er en temmelig flad gang dancepunk, der lader et band som The Faint noget tilbage, og temposkiftene på titelnummeret virker mere som en stopklods end en rød klud.

Først på We're All In Here kommer der rigtig gang i den. Den dansevenlige synth og Mads Damsgaards affekterede vokal leder er et super match. Det følges op på Two Hearts, der med både clubbing-tempo og tryk på cirka samtlige af keyboardets 80'er-effekter fungerer rigtig godt, om end gentagelsen af det underliggende riff stjæler lidt af glansen.

Singlen JJ er et suverænt synthnummer, som Duran Duran ikke kunne have eksekveret bedre. Diseased by Desire eksploderer i en free-style klingende outtro, der pulserer af liv og med garanti vil gøre sig fremragende live. På den måde slutter albummet i højeste gear, trods en lidt sløv start.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA