x
The Reptones: The Last Call

The Reptones
The Last Call

The Reptones: The Last Call

GAFFA

Album / Reptone
Udgivelse D. 20.02.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Det er ved at være halvandet år siden, The Reptones debuterede med albummet Ingrid, It's Only a Movie – og nu er den københavnske (rock)gruppe klar med nyt album, hvor de igen hylder halvfjerdsernes fuldfede rockudtryk uden egentlig selv at føje andet til end et umiskendeligt godt greb om formen. 

"They say I'll live a 100 years / but stone-cold and sober, who really cares?," spørger bandet retorisk i det potente titelnummer. Jo-jo, Bech og kompagni er tro mod alle de gamle rock'n'roll-dyder – og -klichéer, kunne man tilføje. 
 
Det ændrer imidlertid ikke på, at der på The Last Call rockes særdeles svedigt igennem i eksempelvis Cost Benefit Baby, titelnummeret og åbneren Anna Lee, og bandet er ikke dårligere i americana-kolorerede indslag som Sing Me a Song og See You When I Get There
 
Originalitet er her en by i Wisconsin – til gengæld får vi en potent omgang retro-rock med Stones i ascendanten – og så oven i købet pakket ind i et cover med dejlige mindelser om altid gode R. Crumb. Gennemført.
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA