x
Jason Derülo: Le Trianon, Paris

Jason Derülo, Le Trianon, Paris

Jason Derülo: Le Trianon, Paris

Anmeldt af Sohail Hassan | GAFFA

Jason Derulo, der er koncertaktuel herhjemme den 3. marts, startede sin Tattoos World Tour i Paris, og GAFFA var inviteret med. Derulo måtte aflyse sin sidste turne for to år siden, fordi han kom slemt til skade under forberedelserne, men nu er han klar igen til at lægge verden for sine fødder. Ikke mindst med sit nye album "Tattoos" og hittet derfra, "Talk Dirty".

Køen er lang foran Le Trianon, et fint gammelt teater og koncertsted i Paris. En to-tretusind fans er der plads til. Opvarmningen er en lokal rap-duo, som ikke gør meget væsen af sig. Efter en kort pause bliver tæppet hevet væk, og Derulos dj proklamerer højlydt, hvor mange millioner album, manden har solgt og så den klassiske "Make some noise!"

Lysshowet og scenografien er fin til scenen, men Derulo har ikke taget band med. Til gengæld har han taget otte overdrevet veltrimmede dansere med. Seks mandlige og to kvindelige. En videoskærm med lidt lir er det også blevet til.

Der lægges hårdt ud med gennembrudshittene "In My Head" og "Whatcha Say". Numre, der i høj grad beviser Derulos talent for at skrive catchy ørehængere. Publikum, der hovedsageligt består af unge, er tydeligvis på og kan teksterne.

Hans alvorlige skade er blevet trænet væk, og han gi'r den gas med vilde badut-spring ligesom hans dansere, der hele tiden er i fuld firspring rundt på scenen. Efter de to indledende numre får vi aftenens første danse-break.

Flere hits som "Ridin' Solo" følger, og så skruer Derulo op for charmen over for det kvindelige publikum med "Marry Me". Derulos stemme lyder godt og rimeligt upåvirket af den store aktivitet på scenen. Så er det blevet tid til nogle af de nye numre, og han starter med "Stupid Love" og dance-hittet "The Other Side". Derefter aftenens andet danse-break. Dem fik vi lidt for mange af denne aften.

Pludselig begynder "Talk Dirty", hvilket undrer, da vi kun er halvvejs igennem koncerten. Derulo stopper den da også og siger "They are not ready for this". Sjov lille gimmick. I stedet synger han "It Girl" og følger op med blandt andet "With The Lights On".

På et tidspunkt ryger T-shirten af, og mullerne kommer frem. Pludselig vil Jason gerne vise, hvad han og slænget kan i træningsrummet. Fedt for teenagepigerne, men for alle andre er det ret malplaceret. 

Derulo synger af uransagelige grunde også "Royals" af Lorde, hvilket heller ikke fungerer, da han ikke helt rammer tonerne. Der er nok nogle af disse mindre heldige førstegangs-eksperimenter, som bliver sorteret fra i de kommende koncerter. 

Koncerten kommer heldigvis hurtigt tilbage på sporet, og vi får et spritnyt nummer, "Wiggle". Et forfriskende anderledes nummer, end vi er vandt til fra ham.

Koncerten slutter med "Talk Dirty", og ekstranummeret er "Trumpets".

Der er ingen tvivl om, at Derulo er en pop-dreng, der både kan lave nemme syng-med øre-hængere og croone, så pigernes hjerter smelter, og så serverer han det hele med store muller og de vilde dance-moves. Af og til bliver det til fløde med fløde ovenpå, og af og til er resultatet ikke helt vellykket, som for eksempel når han tager et gammelt nummer som Totos "Africa" og laver et nyt nummer ud af det. Men selv om han ikke rammer plet hver gang, har Derulo rigeligt med pletskud med sig. Der er noget at se frem til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA