x
The War On Drugs: Lost in The Dream

The War On Drugs
Lost in The Dream

The War On Drugs: Lost in The Dream

GAFFA

Album / Secretly Canadian
Udgivelse D. 17.03.2014
Anmeldt af
Peter Lykke Madsen

Det virker som et pr-stunt fra en anden verden, at The War on Drugs' tredje album rammer gaden, samtidig med at de første forårs-solstråler kaster sig over landet.

Der er nemlig stadig tale om tilbagelænet solskinsrock, og der bliver stadig refereret til tidlig Springsteen. Når bandet for alvor åbner for deres heartland rock med de løbende guitarer, er det svært ikke at blive fjern i blikket og drømme sig ud over åbne freeways, men som titlen indikerer, er det ikke kun skyfri himmel hele vejen. Adam Granduciels tekster kredser nemlig om tvivl, afsavn og måske tabte drømme, tydeligst på et nummer som Disappearing.

Lost in The Dream er en bombastisk sag på omkring en time fordelt på 10 sange. Det er tale om et virkeligt homogent album, som i højere grad end vers-omkvæd dyrker stemninger og lydflader. Er man i forvejen er glad for den frit flydende guitarrock, som The War on Drugs står for, vil man finde stærke hits i An Ocean in Between the Waves eller Burning.

Med Lost in The Dream har The War on Drugs taget endnu et stort skridt på vejen imod at blive et af verdens bedste rockbands.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA