x
Atomfax: Rollelisten fra The Cosby Show

Atomfax
Rollelisten fra The Cosby Show

Atomfax: Rollelisten fra The Cosby Show

GAFFA

Download / Ramona Records
Udgivelse D. 15.03.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Det er muligt, at Atomfax med deres selvudråbte pop-avantgardisme og det digitale minialbum her er i gang med at udfolde en kreativ vision så subtil og begavet, at det går over undertegnedes forstand. Der er trods alt flere velanskrevne anmelderkolleger, som allerede har rost trioen for at gå egne veje, og jeg vil så nødig ødelægge festen.

Sagen er bare den, at det tilstræbte vanvid i indslag som Polyppen og herligt betitlede Jeg glemmer tit, at jeg har en krop i nogen grad efterlader spørgsmålet, om det at "gå sine egne veje" per definition er et adelsmærke eller for den sags skyld lig med (noget så sjældent som) virkeligt vedkommende musik.

Der spilles ellers fint, og man aner, at Andreas Hjertholm faktisk kunne være en rigtig udtryksfuld sanger, hvis ikke stemmen blev brugt så forceret og kunstlet som her. Bevares, det er ganske givet en bevidst strategi, og at trioen går egne veje, vil jeg ikke forsøge at tage fra dem. At resultatet klinger noget studentikost i denne anmelders ører, er en anden sag – artrock og avantgarde eller ej.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA