x
Gary Barlow: Since I Saw You Last

Gary Barlow
Since I Saw You Last

Gary Barlow: Since I Saw You Last

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 17.02.2014
Anmeldt af
Nanna Jenner Jensen

Efter gendannelsen og comebacket for Take That har gruppens frontmand Gary Barlow nu fået smag på igen at gå solo. Med sin nye plade udgiver han derfor sit første soloalbum siden Twelve Months Eleven Days fra 1999. Og umiddelbart er det ikke fordi, der er sket noget helt nyt under solen siden sidst, vi hørte fra manden. Med Garlow bag klaveret i hvert nummer er der tale om solid, klassisk pop med nogle afstikkere til lidt country og folk hist og pist.

Der skal da heller ikke herske nogle tvivl om, at manden kan sit håndværk. Som sangskriveren bag 13 nummer et-hits plus 20 singler i top 10 alene i hjemlandet England siger det lidt om, at Barlow bestemt har en flair for den gode popmelodi. Det gør sig også gældende på Since I Saw You Last, hvor de to første singler Let Me Go og Face To Face, sidstnævnte med Elton John på gæstevokal, går rent ind i øregangene ved første lyt. Det er feel good-musik, og det holder.

Generelt er der ret mange fine popomkvæd, der ofte skiller sig ud ved at benytte lidt skæve akkord-sammensætninger, som eksempelvis på den interessante God. Men alligevel bliver det hele til tider bare lidt for sødt, poleret og pænt. Selvom der er tale om solid sangskrivning og produktion, ender man med at kede sig, jo længere man når ind i albummet. Kort sagt ender Barlow med at blive en smule tandløs i sit udtryk. Det gør ikke nogen fortræd, men det sætter heller ikke rigtigt nogle spor. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA