x
Echo Me: Towards the Sunset

Echo Me
Towards the Sunset

Echo Me: Towards the Sunset

GAFFA

Album / Egen udgivelse
Udgivelse D. 23.03.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Echo Me, alias 29-årige Jesper Braae Madsen, debuterede på en triple-ep sammen med blandt andre Nelson Can tilbage i starten af 2012. Og mens sidstnævnte siden er blevet en regulær succeshistorie, har der været mere stille om Echo Me, selvom han udgav en overbevisende debutplade på det lille Für Records samme år. Siden har Madsen været i et år eksil i Berlin og allieret sig med Sebastian Wolff (Kellermensch) i arbejdet med en opfølger.

Den får vi så nu, og igen glimrer Echo Me ved gennemarbejdede produktioner og arrangementer uden for mange dikkedarer og et godt greb om den driftsikre pop/rock-sangskrivning.
 
Da Madsen debuterede for tre år siden, fik sangen Left from the Fire nogen airplay på radioens P3, og det burde der være grundlag for igen nu med umiddelbart iørefaldende melodier som Traps & Treasures og Where's Your Heart Hidden. Hvor debutalbummmet bød på en række musikalske gæster, er toeren her en mere homogen størrelse, hvor Madsen også synes at være vokset på tekstsiden. Solidt.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA