x
Beth Hart & Joe Bonamassa: Live In Amsterdam

Beth Hart & Joe Bonamassa
Live In Amsterdam

Beth Hart & Joe Bonamassa: Live In Amsterdam

GAFFA

DVD / Provogue
Udgivelse D. 24.03.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Efter to vellykkede album med tilbageskuende soul, blues og blåtime-jazz kan det ikke overraske, at Beth Hart og Joe Bonamassa tog et kameracrew med på deres minitur sidste sommer.

En af grundene til, at de to album har fungeret så godt, har været de stramme bevidst "gammeldags" arrangementer med stort band og blæsere, der har sat tiden i stå og ført lytteren tilbage til dengang, især Etta James og Billie Holiday huserede – med mange følsomme, dirrende stille Beth Hart-stunder og afmålte lækkerier fra Bonamassa.

Men live er det intime og fintfølende skåret noget ned til fordel for højlydte udtryk og den omblæsende stemmetyfon, Hart også kan være. Så trods svedige ansatser og fine detaljer ender helhedsindtrykket – både musikalsk og ikke mindst visuelt – lidt som gentagen formel, som de to timer skrider frem. Så kan man hygge sig nok så meget over trommeveteran Anton Fig, lige som det klæder Joe Bonamassa at være ude af det konstante rampelys. Det er og bliver en af den slags dvd'er, hvor album-forlæggene - uden billede på - var bedre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA