x
Christian Bonde: Feeding Wolves

Christian Bonde
Feeding Wolves

Christian Bonde: Feeding Wolves

GAFFA

Album / Trechoma Records
Udgivelse D. 31.03.2014
Anmeldt af
Rune Schlosser

Et sted mellem Eddie Vedders fremragende soundtrack til Into the Wild og Nirvanas Unplugged In New York finder vi Christian Bondes første soloskive, Feeding Wolves. Whores And Thieves-frontmanden og kumpanerne i selvsamme gruppe leverede et sprudlende rockalbum i 2012, mens vi her befinder os tættere på en bluesrock-inspireret sangskrivning fra den klassiske skuffe.

Klangene er for det meste varme med akustisk guitar, en let whisker på lilletrommen og naturligvis Bondes - denne gang - nærmest bløde vokal. Han viser nye grene af sit talent på både If I Get Lost og Set Yourself Free, hvor esbjergenserens falsetkundskaber bliver testet. Der er stadig spor af den mere grungede side af Whores And Thieves-frontmandens vokal på lukkeren Dear June, der kaster tankerne tilbage på en Where Did You Sleep Last Night? fra førnævnte album.

Titelnummeret består af nogle dragende og mere primale sekvenser, hvor man hos Bonde aner en mere sælsom udgave af Vedders vildmarksskrig. Solo-springet fra ulvemanden besidder et højt bundniveau, og der bliver skrevet med masser af vokale superlativer undervejs. Desværre er ikke alle numre lige interessant skåret, og den klassiske rock-sangskriver-skuffe er en svær af vriste sig ud af. Ikke desto mindre er dette en alsidig stemme, der overrasker med sit blødere repertoire, mens de grungede vokal-elementer fortsat er foretrukket hos denne anmelder.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA