x
American Authors: Oh, What A Life

American Authors
Oh, What A Life

American Authors: Oh, What A Life

GAFFA

Album / Def Jam / Universal
Udgivelse D. 31.03.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

I Amerika er indierock efterhånden blevet et stempel, der ryger på alt med en snert af guitar og som ikke har Pharrell inde over, og betegnelsen er dermed blevet voldsomt udvandet.

American Authors er derfor også indierock, selvom bandets debut hverken lyder særlig selvstændigt – de udgives af verdens største pladeselskab – eller særlig rocket.

Det er hæderlige popsange med lidt rusten vokal og banjo smidt ind over og uden at gøre rock ensbetydende med sortsyn, så er Best Day of My Life nok den mindst rockede titel, og sang, nogensinde.

Banjoen og en markant, og stærk, let folk-klingende rytmesektion er alt, der sætter American Authors lidt ud fra mængden af andre pæne drenge. Banjoen løfter blandt andet den fine flerstemmige popsang Trouble.

Hit It har til gengæld mere af den populære, dog håbløse rap-hen-over-sang, der påklistres moderne poprock, og Home afslører, hvor gode drenge American Authors er, med sukkerteksten "Back to my momma, who raised me up right/and back to my lady I held every night". Så ufarlige er American Authors.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA