x
Vi Sidder Bare Her : Ingen Regning Til Mig

Vi Sidder Bare Her
Ingen Regning Til Mig

Vi Sidder Bare Her : Ingen Regning Til Mig

GAFFA

Album / Target Group
Udgivelse D. 05.05.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

"Det hele er sådan …midlertidigt, ikke?" spørger Jørgen Leth retorisk indledende med sin dybe, markante stemme hen over de stemningsmættede toner fra hans to legekammerater på tredje udspil fra Vi Sidder Bare Her. Albummet byder på stærke sager, og ordene, der har karakter af spontant opståede strøtanker, rammer plet på stribe. Om det så er iagttagelser fra togkupéen, overvejelser om mænds gråd eller årenes tiltagende indflydelse på fysiognomien.

Simpson og Toksvigs underliggende toner er simpelthen så velorkestrerede, at de flere gange er på grænsen til at tage opmærksomheden fra ordene og stemmen. Men også kun næsten, for musik og poesi flettes sammen på forbilledlig vis, og de tre herrer tager deres talenter til nye højder. Både melodisk melankolsk og dystert murrende og dragende.

Nej, de skal sgu ikke have nogen regning. Giv dem hellere et skulderklap og et varmt håndtryk for et gennemført helstøbt, rørende og stemningsfuldt album, der både underholder og giver stof til eftertanke. Tak.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA